AKDENİZ BELEDİYESİ TIBBİ MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI
Akdeniz Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürülüğü bünyesindeki Karadur Mahalle Evinde bulunan kadın kursiyerler sipariş üzerine Toros Devlet Hastanesine günde 1000 (bin) adet maske üretimine başladı.

Akdeniz Belediyesine bağlı Karaduvar Mahalle Evinde, steril ortamda, maske, eldiven ve bone kullanarak 10 kadın kursiyerimiz günlük bin adet maske üretiyor.
Kadın kursiyerlerden Canan Sayar; “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde virüsle savaşa karşı kadın kursiyerler olarak bizlerde bir şeyler yapmak istedik ve maske üretimine başladık. Akdeniz Belediyesinin bize sağladığı bu kurs imkanları için teşekkür ederiz.” Dedi.
Başkan Gültak; “Üreten kadınlarımızın her zaman destekçisiyiz”
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “ Koronavirüsle mücadelede belediyemize ait mahalle evlerinde maske üretimine başladık. Büyük bir özveriyle maske üretimine başlayan kadın kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.